5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Taliplisi çıkmadığı için intihar etti

ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi’nde evlenmek için talipli çıkmayan doğuştan engelli 32 yaşındaki Feride Koyuncu, girdiği bunalım sonucu kendini iple asarak yaşamına son verdi.


Olay, dün akşam saatlerinde Siverek İlçesi'ne bağlı Taşan Köyü’nde meydana geldi. Doğuştan sağ ayağından engelli Feride Koyuncu, evlenmek için kendisine talipli çıkmayınca bunalıma girdi. Bu nedenle bir süre hastanede tedavi gördüğü belirtilen Koyuncu, evde kimsenin bulunmadığı sırada ahıra girdi. Koyuncu, iple kendisini ahırın tavanına asarak yaşamına son verdi.


Tarlanan dönen aile fertleri, ahıra girdiklerinde Feride'nin iple asılı cesedini buldu. Sinir krizleri geçiren aile Koyuncu'nun cesedini yere indirdi.


Koyuncu’nun cesedi otopsi yapılmak üzere Siverek Devlet Hastanesi morguna, buradan da ilçedeki intihar olaylarında artışı dikkate alan savcının talimatıyla Diyarbakır Adli Tıp Merkezi’ne gönderildi.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2007 Cuma 19:45:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakkı uçkan IP: 88.244.117.xxx Tarih : 30.06.2007 00:43:08
öncellikle ailesine baş sağlığı diliyorum. allah rahmet eylesin... çok üzüldüm. ama söyleyecek tek şeyim var. feride hanım galiba kolayı seçti... yaşamak ölmekten daha zordur... yine de allah günahlanı affetsin...