5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Tarımspor'a malzeme desteği

Başkent İktisatçılar Derneği tarafından Şanlıurfa Amatör ligde mücadele eden Akçakale Tarımspor'a spor malzemesi yardımında bulundu.

Ankara'da hizmet veren Başkent İktisatçılar Derneği, Tarımspor'un taleplerini değerlendirerek, gönderdiği spor malzemeleri bugün İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl'e gönderildi. Kaymakam Aygöl ise spor malzemelerini sporculara dağıttı. Tarımspor'un idmanını bir süre izledikten sonra malzemeleri sporculara dağıtan İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl, sporculara daha güzel oynamaları için tavsiyelerde bulundu. Ankara'dan gelen 3 koli spor malzemelerinde iki kaleci takımı, 25 adet forma, 25 adet ayakkabı, 25 adet yağmurluk, 25 adet tozluk, 25 adet eşofman ve 5 adet futbol topu bulunuyor.

Spor malzemelerinin dağıtımı sırasında Tarımspor sporcularına kısa bir konuşma yapan İlçe Maymakamı Şefik Aygöl, "Her ne pahasına olursa olsun biz müsabakalarda centilmenliğimizi korumalıyız. Bize bu desteği veren Başkent İktisatçılar Derneği yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Bu malzemelerin getirilmesinde yazı işleri müdürümüz Ahmet Alptekin'in katkıları çok olmuştur. Sizler sporu icra ettiğiniz müddetçe sizleri destekleyeceğiz. Hep birlik ve beraberlik içinde olalım ve bir birimize destek olmaya çalışalım. Gelen spor malzemeleri sizlere hayırlı olsun" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 13:08:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?