5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Tarımspor'un halı saha talebi

Akçakale ilçesinde amatör kümede mücadele eden Tarımspor yöneticileri, sporcuların idman için yeterli düzeyde sahaları olmadığı gerekçesi ile İl Spor Müdürlüğü'nden halı saha için talepte bulundular.

Halı saha talebinin yerinde incelenmesi için bir heyet Akçakale'ye gelip incelemelerde bulundu. Gelen heyette, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Ataşoğlu, sekreter Bahattin Canbeyli, Basın Sözcüsü Adnan Yükselir yer aldı. Gelen heyeti Tarımspor Kulübü Başkanı Bozan Yavuz, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kartal ve Halil Tokmak karşıladı. Gelen heyete, Akçakale Tarımspor Kulüp Başkanı Bozan Yavuz bilgiler verdi.

ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, yaptığı açıklamada "Gerçekten şu anda Akçakale Tarımspor'un kullandığı saha oyun ve idmanlar için hiç kullanışlı değil. Buradaki gözlemlerimiz sonucu idmanlar için Tarımspor’a bir halı saha yada spor kompleksi gerekmektedir. Mevcut sahada oyun oynamak yada idman yapmak çok tehlikeli. Ayrıca kullanılan bu sahanın acilen iyileştirilmesi gerekmektedir” dedi.

ASKF heyeti, gerekli incelemeleri yapıp, bilgi aldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2008 Çarşamba 14:03:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayhan canbeyli IP: 88.248.6.xxx Tarih : 1.06.2008 18:07:30

bence süper olur hemde biz gençlerin tutkusu maç ve spor :d çokkk çokk teşekkürlerimi sunuyırum