5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Tarsus'a 3 puan için gideceğiz!

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Grup'ta haftalardır liderliğini sürdüren ve 13 haftadır mağlup olmayan Şanlıurfaspor, kendi sahasında Kahramanmaraşspor'u 5-0 gibi çok farklı bir skorla mağlup ederek bu haftada da liderliğini devam ettirmenin sevincini yaşıyor.

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, Maraş maçında kendilerini yalnız bırakmayan Vali, Tugay Komutanı ve Vali Yardımcılarına da özellikle teşekkür ederek, "Takımımız Maraş maçında sezonun en iyi futbolunu ortaya koydu. Ligde kalan son 3 maçımız şimdi daha büyük anlam taşıdı. Çarşamba günü Tarsus ile deplasmanda oynayacağımız maç bizim açımızdan final niteliğinde. Şanlıurfaspor olarak Tarsus'a 3 puan için gideceğiz" dedi

Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, Şanlıurfaspor'un yanı sıra İskenderun, Adana Demir ve Tarsus'un ilk iki için mücadele ettiğini belirterek, "Gerçeği belirtmek gerekirse bu 4 takımda ilk ikiye girmeyi hak eden futbol ortaya koydular. Ancak Şanlıurfaspor ve camia olarak biz Bank Asya ligine çıkmayı en çok isteyen takımız. Gerek şehrin büyüklüğü, gerekse şehirde oluşan müthiş atmosfer nedeniyle bu sezon Play-off'a yükseleceğimize inanıyoruz. Tarsus deplasmanının çok zor geçeceğini biliyoruz. Rakibimiz gerçekten

çok yetenekli futbolculardan oluşmuş bir kadroya sahip. Bu maçta sarı kart cezalısı Sercan dışında eksik ve sakat futbolcumuz bulunmuyor. Haftalardır yenilgi yüzü görmeyen takımımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Bu arada Şanlıurfaspor yönetimi her Salı günü yaptığı rutin haftalık yönetim kurulu toplantısını Pazartesi akşamına aldı. Şanlıurfaspor yönetimi bu akşam yapacağı toplantıda kalan son 3 maçı tüm ayrıntılarıyla ele alacak.

Öte yandan Pazar günü Şanlıurfa'da oynanacak olan İskenderun maçının da Şanlıurfa Arena Stadı'nda oynayıp oynanmayacağına ise Perşembe günü karar verileceği bildirildi. Ankara'dan gelecek heyetin Stat içinde inceleme yapacak ve son kararın Perşembe günü Şanlıurfaspor Kulübü'ne bildirileceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 10:44:05
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 18:33:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?