5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

'Tatlı Dil Güler Yüz' masası

Birecik İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından kaymakamlık binasında, vatandaşların sorunlarının dinlenmesi amacıyla "Tatlı Dil Güleryüz" masası oluşturuldu.

Birecik İlçe Kaymakamlığı'nın eğitim alanında başlattığı hamleler meyvelerini vermesinin ardından şimdi de İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel "Tatlı Dil Güleryüz" masası oluşturdu. Birecik Modeli ve Eğitimde 4X4 Modeli ile sürekli gündeme gelen Kaymakam Tuncay Sonel, yeni oluşturdukları masada vatandaşların sorunları dinleniyor. Kaymakam Tuncay Sonel, kendi güleryüzünü vatandaşlara da yansıtıyor. Makam odasının kapısına "Kapıyı vurmadan girin" yazısı astıran Kaymakam Tuncay Sonel, "Tatlı Dil Güleryüz" masasına gelen vatandaşların sorunlarını titizlikle dinlendiğini söyledi. Gelen vatandaşlara kolonya, çay ve şeker ikramında bulunulan masada her vatandaşın derdine çare bulunuyor.

Birecik Kaymakamı Tuncay Sonel, amaçlarının devletin güler yüzünü ve şefkatini vatandaşlara göstermek olduğunu vurguladı. Sonel, "Kaymakamlığımıza gelen vatandaşların sorunların dinleniyor. Başka dairelerde işi olan ve çözülmesi güç olan sorunların üstesinden gelmek için bu masaya gelen vatandaşlarımız memnuniyetle ayrılıyor. Gelen misafirlerimize şeker, kolonya ve çay ikramında bulunuyoruz. Devletin sıcak yüzünü gösteriyoruz. Güleryüz hiç bir zaman parayla alınmaz. Vatandaşlarımızı memnun etmek bizim temel görevimizdir" dedi.

Yöre insanının kalkınması ve tüketim toplumundan çıkıp vatandaşların üretim ekonomisine yöneltilmesi alanında ilginç projelerle sürekli gündeme gelen Birecik Kaymakamı Tuncay Sonel'in çalışmaları ilçede takdirle karşılanıyor. Kaymakamlık bundan bir süre önce de istihdam projeleriyle, yöre ekonomisini kalkındırmayı hedefleyen projelerle gündeme gelmişti.

.
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 12:54:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?