5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Tebrik çiçeklerini satıp bağış yaptı

Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yeni atanan Mustafa Başak'a getirilen çiçeklerin ve bu çiçeklerden elde edilen gelir Akçakale Damla Öz gereksinimliler Derneği'ne verildi.


Akçakale Milli Eğitim Müdürü Mustafa Başak'ın jesti karşısında Damla Öz Gereksinimliler genel merkezi tarafından teşekkür belgesi gönderildi. Genel Başkan Emel Kapanoğlu imzası ile gelen teşekkür belgesini, Akçakale Damla Öz Gereksinimliler temsilcisi İ.Halil Arslan verdi.


Arslan, "Milli Eğitim Müdürü Mustafa Başak'ın bu anlamlı ve önemsenmesi gereken davranışından dolayı teşekkür ederiz. Genel başkanımız Emel Kapanoğlu'nun imzasıyla gönderilen teşekkür belgesini kendilerine sunuyorum. Bundan sonraki çalışmalarda desteklerini bekliyoruz" dedi.


Teşekkür belgesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Başak, "Özürlüler bu toplumun bir parçasıdır. Bizler bu insanların hayatlarını kolaylaştırmak için onlara yardımcı olmalıyız. Bizde bir nebze katkıda bulunmak için kardeşlerimize yardımcı olduk" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı 16:17:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?