5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Tek başına hayatla savaşıyor

Harran ilçesine bağlı Yenidoğan Köyü'nde ikamet eden 65 yaşındaki Amşe Kaçar isimli yaşlı kadın tek başına yaşam mücadelesi veriyor.

İkinci evliliğini yapan Amşe Kaçar, ikinci eşinin de vefat etmesinin ardından yalnız kaldı. Çok zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiğini ifade eden yaşlı kadın, hayır sahiplerinin kendisine yardım etmesini istedi.

Zor şartlar altında hayat mücadelesi verdiğini söyleyen Amşe Kaçar, yalnız yaşamanın ve geçinmenin çok zor olduğunu ifade ederek, "Birinci eşimle on iki yıl evli kaldım ve çocuğum olmadı. Birinci eşimin vefatından iki yıl sonra ikinci eşimle evlendim. İkinci eşimle iki yıl evli kaldıktan sonra, ikinci eşim de vefat etti. Eşimin vefatından sonra hayatta kimsem kalmadı. Şu anda eşimden kalan kerpiç evde yalnız başıma yaşıyorum. Çok zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyorum. Çok zorlanıyorum. Kimse yardım etmiyor. Hiç bir yerden yardım alamıyorum. Zaten köyde yaşayan insanların çoğu fakir. Evimde şuan gıda namına hiçbir şey yok. Açıkçası günlük yaşıyorum. Çoğu zaman güne bir öğün ekmekle geçiriyorum. Önümüz kış, yakacak ve yiyecek hiçbir şeyim yok. Hayır sahiplerinden yardım bekliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 10:40:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?