5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Tertemiz bir sabaha uyanıyorlar

Akçakale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, ilçedeki ana yollar ve caddeler geceleri yıkanıyor.

Cadde ve ana yolların 15 günde bir yıkanacağını belirten belediye yetkilileri, ilçenin şehir merkezi ve ara sokaklarının tertemiz olmasına özen göstereceklerini belirttiler. Temizliğin daha güvenli olması için, cadde ve sokakların tenha olduğu akşam saatlerinde yapacaklarını ifade den belediye yetkilileri, temizlik çalışmanın bu saatlerde daha verimli olacağını söylediler.

Akçakale'de temizliğe öncelik verileceğini ifade eden Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, "Temizlik toplumun arzuladığı bir hizmettir. Akçakale'de önceliğimiz temizlik olacaktır. Çünkü temizlik insanların arzuladığı bir hizmettir. Bundan böyle ilçemizin ana cadde ve işlek sokakları 15 günde bir gece yıkayacağız. Bir yerin temizliği ve düzenli oluşu arayı yaşanılabilir kılar. Bizlerde yaşanabilir bir ilçe için temizliğe öncelik veriyoruz. İlçemizde özlemle beklenen hizmetler bir bir yerine getirilecektir. Hizmetlerimizin içinde vazgeçemeyeceğimiz asıl hizmet temizlik hizmeti olacaktır" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 13:36:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?