5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Tezahüratta anlaşamadılar!

TFF 2. Lig 5. Grup'ta oynanan Şanlıurfa Belediyespor İskenderun Demirçelikspor maçında olaylar çıktı.

Şanlıurfa Belediyesporlu bir grup taraftar, kendi takımlarının kalecilerine tezahüratta bulunan aynı tribündeki taraftarlara saldırırken maç sonrasında hakemlerin üzerine de su şişesi attılar.

Şanlıurfa Belediyespor'un 2-1 yenildiği ilk yarıda; kapalı tribündeki bir grup Şanlıurfa Belediyesporlu taraftar, kaleci Zeki'ye moral amaçlı tezahüratlarda bulundu. Aynı takımın diğer taraftarları ise buna karşı çıkarak, tezahürat yapan taraftarlara saldırmaya başladı. Çıkan arbedede taraftarlar tribüne giden çevik kuvvet ekibi tarafından ayrılırken, tezahürat yapan taraftarlar başka bir tribüne alındı.

Yatıştırılan olaylar maçın bitiş düdüğü ile bir daha alevlendi. Maçın kaybedilmesi ile sahaya inen taraftarlar, hakemlere saldırmak istedi. Polisin güvenlik çemberine aldığı hakemler bir süre saha içerisinde bekletildi. Hakemlerin üzerine yürüyerek saldırmak isteyen Şanlıurfalı taraftarlar, polis tarafından uzaklaştırıldı. Bir süre sonra güvenlik çemberi arasında sahadan çıkarılan hakemlerin üzerine su şişeleri atıldı.

Bir süre devam eden olaylar, polisin taraftarları saha dışına alarak uzaklaştırması ile son buldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 18:20:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?