7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Tılfındır İftar Tepesi açıldı

Şanlıurfa Belediyesi, şehir merkezinde bulanan Tılfındır İftar Tepesi'ni yeniden düzenleyip park haline getirdi. Halka açılan tepede, iftar yemeği verilerek eski bir gelenek yeniden yaşatıldı. 

Diyarbakır Tasavvuf Müziği Korosu'nun dinleti sunduğu iftar yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Şanlıurfa'da belediyemize ait 1 metrekare imarlı alanı boş bırakmayıp, yeşillendirip park yapacağız. Urfa'nın bu güzelliklere kavuşmasında ekip olarak gece-gündüz çalışan personelime huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yine çalışmalarımız bununla sınırlı değildir. Yine GAP Vadisi projesini hayatta geçirmek için çalışmalarımıza hız verdik. 850 dönümlük bir alanı halkımızın hizmetine açacağız. Karakoyun Deresi için 9 kilometrelik kanal çalışmasını 1.5 milyon YTL'ye tamamlayacağız. Bütün bu güzellikleri halkımızın hizmetine sunmaktan dolayı gururluyuz" dedi. 

Dualar eşliğinde açılan İftar Tepesi'nde vatandaşlara iftar yemeği olarak pilav, tavuk, çorba ikram edildi. Yemekten sonra gece, semazen ve havayi fişek gösterileriyle son buldu.
iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2006 Çarşamba 02:02:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?