5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Tiyatro tutkunlarına müjde

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN TİYATRO KURSU

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Belediyesi tiyatro ve drama kursları başlatacak. Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak olan kurslar da, oyunculuk, drama ve diksiyon dersleri verilecek.

Viranşehir Belediyesi kültürel aktivite çalışmalarına hız verdi. Halk oyunları, saz, gitar ve ritim kursları açan Belediye, şimdi de tiyatro kursları açacak.

 Tiyatro kurslarında iki grup açacak olan Viranşehir Belediyesi, 7-14 yaş grubu ve 15 yaş üstü kişilere yönelik, oyunculuk, drama ve diksiyon kursları vermeyi hedefliyor.

Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Şeyhmus Çakırtaş, 28 Ekim ve 8 Kasım tarihleri arasında kayıtlarının başladığını belirterek, "7-14 yaş grubuna yönelik oyunculuk ve drama kursları vereceğiz. 15 Yaş ve üstü olan gruplara da oyunculuk, drama ve diksiyon dersleri vereceğiz. Amacımız gençlerimizin sosyal aktiviteler de bulunmasını sağlamak ve var olan yeteneklerini sergilemelerine yardımcı olmaktır. Buna imkanlarımız var. Birçok yerde olmayan bir kültür merkezimiz var" diye konuştu.

Çakırtaş, kursların bedelsiz olduğunu da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 16:11:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?