5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Topal'dan yazılı açıklama

Şanlıurfa merkeze bağlı Karaköprü Bağımsız Belediye Başkanı Adayı M. Cemil Topal, hakkında yapılan iddiaları değerlendirdi.

Karaköprü Bağımsız Belediye Başkan Adayı M. Cemil Top, yaptığı yazılı açıklamada, "Karaköprü belde halkı, son günlerde bazı adaylar ve bazı kişiler halkın kafasını karıştırmak amacıyla benim hakkımda ortaya bazı dedikodular yaymaktalar. Nedir bu dedikodular? Karaköprü Bağımsız Belediye Başkan adayı Mehmet Cemil Topal, seçime son 10 gün kala bizimle birleşecek. Ben şahsen bu konulara çok üzülüyorum. Ben halkın desteğiyle bu yola çıktım. Benim kimseyle birleşmem, kimseye katılmam mümkün değil, altını çizerek söylüyorum. 29 Mart'ta seçimlere bağımsız olarak gireceğim. Bu dedikoduları ortaya atanlarla secim günü sandıkta görüşeceğim. Ben inanıyorum ki, Karaköprü belde halkı bu dedikoducuları 29 Mart'ta sandığa gömecektir. İkinci iddia ve dedikodu ise Mehmet Cemil Topal'ın oy potansiyeli yok. Mehmet Cemil Topal seçimi kazanamaz, oy verirseniz oyunuz boşa gider. Bu dedikoduyu ve iddiaları yayan kişilere sesleniyorum. Benim potansiyelim, çevrem, bana halkın verdiği destek kara köprüdeki tüm adayların kinden kat kat fazladır. Aksini iddia edenler varsa, hodri meydan diyorum. Ben Karaköprü belde halkının yüzde 70 desteğini alarak bu yola çıktım. Benim prensibimde mütevazılık, insanlara ilgi alaka ve dürüst davranmak var. Benim prensibimde bazı adaylar gibi insanlara baskı yapmak kesinlikle yoktur. Olmaz ve olamazda ben tekrardan üstüne basa basa diyorum ki bu dedikoduculara 29 Mart'ta halkımız sandıkta gerekli dersi verecektir. Kararı verecek olan Karaköprü belde halkıdır. Değerli Karaköprülü hemşehrilerimin bu dedikodulara inanmadıklarına ben yürekten inanıyorum. Ortaya atılan iddialar ve dedikodular secim propagandası ve gücümüzü engelleme propagandasıdır. Benim hiç şüphem yok. Allah'ın izni ve Karaköprü belde halkının desteği ile bu dedikoduların da üstesinden geleceğiz. Bu dedikoduların amacını ben ve belde halkı çok iyi bilmektedir bu iddiaları ortaya atanlar sanmasınlar iddialar ve dedikodular bizi yıpratır asla yıpratmaz. Daha da fazla çalışma azminizi artırır ve güzümüze güç katar.

Son olarak gücümüzden korkanlara şunu demek istiyorum, gücümüzü engelleyemezsiniz. Biz gücümüzü halktan alıyoruz ve halkın adayıyız. Halkımıza bize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 12:38:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zülküf tuıt IP: 78.166.94.xxx Tarih : 17.03.2009 13:10:55

Karaköprü Bağımsız Belediye Başkan Adayı M. Cemil Topal, yaptığı yazılı açıklamada, "Karaköprü belde halkı, son günlerde bazı adaylar ve bazı kişiler halkın kafasını karıştırmak amacıyla benim hakkımda ortaya bazı dedikodular yaymaktalar. Nedir bu dedikodular? Karaköprü Bağımsız Belediye Başkan adayı Mehmet Cemil Topal, seçime son 10 gün kala bizimle birleşecek. Ben şahsen bu konulara çok üzülüyorum. Ben halkın desteğiyle bu yola çıktım. Benim kimseyle birleşmem, kimseye katılmam mümkün değil, altını çizerek söylüyorum. 29 Mart'ta seçimlere bağımsız olarak gireceğim. Bu dedikoduları ortaya atanlarla secim günü sandıkta görüşeceğim. Ben inanıyorum ki, Karaköprü belde halkı bu dedikoducuları 29 Mart'ta sandığa gömecektir. İkinci iddia ve dedikodu ise Mehmet Cemil Topal'ın oy potansiyeli yok. Mehmet Cemil Topal seçimi kazanamaz, oy verirseniz oyunuz boşa gider. Bu dedikoduyu ve iddiaları yayan kişilere sesleniyorum. Benim potansiyelim, çevrem, bana halkın verdiği destek kara köprüdeki tüm adaylarınkinden kat kat fazladır. Aksini iddia edenler varsa, hodri meydan diyorum. Ben Karaköprü belde halkının yüzde 70 desteğini alarak bu yola çıktım. Benim prensibimde mütevazılık, insanlara ilgi alaka ve dürüst davranmak var. Benim prensibimde bazı adaylar gibi insanlara baskı yapmak kesinlikle yoktur. Olmaz ve olamazda ben tekrardan üstüne basa basa diyorum ki bu dedikoduculara 29 Mart'ta halkımız sandıkta gerekli dersi verecektir. Kararı verecek olan Karaköprü belde halkıdır. Değerli Karaköprülü hemşehrilerimin bu dedikodulara inanmadıklarına ben yürekten inanıyorum. Ortaya atılan iddialar ve dedikodular secim propagandası ve gücümüzü engelleme propagandasıdır. Benim hiç şüphem yok. Allah'ın izni ve Karaköprü belde halkının desteği ile bu dedikoduların da üstesinden geleceğiz. Bu dedikoduların amacını ben ve belde halkı çok iyi bilmektedir bu iddiaları ortaya atanlar sanmasınlar iddialar ve dedikodular bizi yıpratır asla yıpratmaz. Daha da fazla çalışma azminizi artırır ve güzümüze güç katar. Son olarak gücümüzden korkanlara şunu demek istiyorum, gücümüzü engelleyemezsiniz. Biz gücümüzü halktan alıyoruz ve halkın adayıyız. Halkımıza bize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.