5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Tuncer'den Ş.Urfaspor'a destek

Şanlıurfa'nın yetiştirmiş olduğu ünlü sanatçılardan Mahmut Tuncer bu hafta Şanlıurfa'da oynanacak olan Şanlıurfaspor-İskenderun Demir Çelikspor maçını izlemek için Pazar günü Şanlıurfa'ya geliyor.

TFF 2. Lig 5 Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, Mahmut Tuncer ile telefonla görüştüğünü ve Mahmut Tuncer'in Pazar günün oynanacak maç için Şanlıurfa'ya geleceğini söylediğini belirterek, "Ünlü sanatçı Mahmut Tuncer sanatçılık yaşamı öncesi futbolla iç içe olan aktif futbol oynayan biriydi. Bu sezon Şanlıurfaspor'la çok yakından ilgili. Yönetim Kurulu olarak biz kendisine teşekkür ediyoruz. Pazar günkü maçı bir karnaval havasına dönüştürüp takımımızın sahadan üç puanla ayrılacağına inanıyoruz" dedi.

Kapaklı, Şanlıurfaspor-İskenderun Demir Çelikspor maçının 26 Ekim 2008 Pazar günü saat 14:00'te 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacağını hatırlatarak, tüm Şanlıurfalılara oynanacak müsabakaya davet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 17:22:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustfada emre komutan IP: 81.213.199.xxx Tarih : 24.10.2008 13:22:39

bazı urfalı olmasına ragmen hiçbir faydası ve yararı urfaya ve urfaspora olmayan hayırsızlara nazaran urfalılıgıyla gururduyan ve her zaman bunu dile getiren degerli abimiz mahmut tuncer bu urfa taraftarı seni her zman çok sevecek sen bizim için çok degerlisin saygılarımla hoş geldin abimiz.