3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Turizme billboardlı destek

ŞANLIURFA BELEDİYESİ'NDEN TURİZME BİLLBOARDLI DESTEK

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce Turizm Haftası dolayısıyla hazırlanan ve basımı gerçekleştirilen bilboard ve CLP'ler Şanlıurfa'nın yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan birçok turizm kentinde sergileniyor.

Antalya, Alanya, Gaziantep'in Nizip ilçesi, Bolu, Samsun, Adapazarı, Çorlu, Tekirdağ, Bursa, Balıkesir, Kayseri ve benzeri illerde bilboord ve CLP'lerde yerini alan posterlerin Şanlıurfa turizmine canlılık getirmesi hedefleniyor. Anadolu'nun en eski şehirlerinden olan Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik değerlerini, mimari dokusunun zenginliğini, gerek ülke gerekse de dünya gündemine taşımayı hedefleyen Şanlıurfa Belediyesi, bu kapsamda kentin tanıtımı konusunda elinden gelen gayreti gösterdiği belirtildi.

Göbeklitepe, Haleplibahçe Mozaikleri, Dünya'nın ilk Üniversitesi Harran, Bazda Mağaraları, Şuayb Şehri ve birçok ören yerlerini topraklarında barındıran Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya turistleri davet eden çalışmalarda, "Tarihin Sıfır Noktası, Medeniyetler Başkenti, Göbeklitepe Tapınağını ve Edessa'nın Güzeli Mozaikleri Hiç Gördünüz mü" şeklinde etkili sloganlar yer alıyor. Bilboard ve CLP'ler sayesinde Şanlıurfa'ya gelen yerli ve yabancı turist sayısında büyük artış beklediklerini ifade eden Belediye

Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe, "Tanıtım çalışmalarına belirlenmiş stratejimiz doğrultusunda ağırlık vermiş bulunmaktayız. Gerek yurt içinde ve gerekse de yurt dışında sistemli bir şekilde bu çalışmalar yürütülecektir" dedi.

ŞANLIURFA BELEDİYESİ'NDEN TURİZME BİLLBOARDLI DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 13:27:00
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 14:15:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?