5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Türk Telekom'dan örnek davranış

Türk Telekom, TEMA Vakfı işbirliği ile emekli olan personellerinin adına birer fidan diktirdi. Diktirilen fidanların sertifikaları iftar yemeğinden sonra emeklilere teslim edildi.

Türk Telekom Şanlıurfa İl Müdürlüğü, emekli olan 11 personeline iftar yemeği verdi. Sultan Sarayında verilen iftar yemeğine İl Müdürü Suat Soran, emekli olan 11 personel ve kısım müdürlerinden İ. Baki Bayındır, Ziya Aygün, Bedran Suvar Arserim, Necati Septekin, Yahya Doğan, Yaşar Özdemir katıldı. İftar yemeğinde bir konuşma yapan İl Müdürü Suat Soran, "Haberleşme gibi kutsal bir meslekten onurla emekli olan siz değerli arkadaşlarıma çok teşekkür ederek bundan sonraki yaşamlarınızda mutluluklar diliyorum" dedi.

İftar yemeğinden sonra yapılan törende Türk Telekomünikasyon A.Ş Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Direktörü Gökhan Bozkurt'un emeklilere hitaben yolladığı mesaj okundu. Daha sonra emeklilere kristalden yapılmış birer telefon makinesi hediye edildi. Türk Telekom, TEMA Vakfı işbirliği ile emekli olan personellerinin adına birer fidan diktirdi. Diktirilen fidanların sertifikaları emeklilere teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 10:18:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?