4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Türkiye Yazarlar Birliği kongre yaptı

TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ ŞANLIURFA ŞUBESİ OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi Olağan Genel Kurul toplantısını yaptı.

Rızvaniye Külliyesi'ndeki şube merkezinde yapılan kongrede kayıtlı 60 üyeden 29 üye toplantıya katıldı. Yeterli çoğunluğun sağlanmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Divan Başkanlığına Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi Üyesi Mehmet Sarmış, katip üyeliklerine de Müslüm Abacıoğlu, Emine Güllüoğlu ile Veysel Polat seçildi. Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi Kurucu Başkanı Cuma Ağaç, Türkiye Yazarlar Birliğinin genel merkez ve şubeler düzeyinde Türkiye genelindeki

faaliyetlerinden söz ederek, Türkiye Yazarlar Birliği'nin genelde ülkemize, özelde Şanlıurfa'ya katkılarını anlattı. Ağaç, Şimdiye kadar görev yapan başkan İbrahim Erhan Emiroğlu ve yönetimine teşekkür etti.

Kongrede Cuma Ağaç, Ahmet Kaya, Selami Yıldız, Eyyüp Azlal, Mahmut Kaya, Mehmet Talat Akay, Abdullah Arif İnan yönetim kurulu üyeliklerine seçilirken, Denetim Kurulu asil üyeliklerine de, Veysel Polat, Mehmet Sarmış ve Müslüm Abacıoğlu getirildiler. Genel Merkez Delegesine ise, Cuma Ağaç, Veysel Polat, Ahmet Kaya, Gül San, Eyyüp Azlal, Halil Soran, Osman Güzelgöz, Mehmet Oymak, Emine Güllüoğlu seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 16:07:03
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 23:21:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?