5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Türkiye’nin en büyük dinlenme tesisi

Gaziantep Şanlıurfa Karayolu üzerinde bulunan ve Türkiye’nin en büyük dinlenme tesisi olma özelliğine sahip Park Mirkelam Servis ve Dinlenme Tesisleri hizmete girdi.

Park Mirkelam Tesisleri Halkla İlişkiler Müdiresi Ceyda Mirkelam, yolcuların her türlü ihtiyaçlarının göz önüne alınarak, ayrıntıların ön plana çıkarıldığını ifade etti.

Mirkelam, “Gaziantep Şanlıurfa Karaylu üzerinde yer alan tesislerimiz hizmete girmiştir. Tarihi İpek yolu üzerinde yer alan tesislerimizde 21. yüzyıl mimarisinin en güzel örnekleri inşa ettirilmiş, yolcuların mola esnasında rahat edebilmeleri ve yol stresinden uzaklaşabilmeleri için gerekli bütün ayrıntılar düşünülmüştür. Tesislerimizde yöresel yemeklerin yanında, Türk mutfağının en güzel örneklerinin sunulduğu restoranımız bir çok özelliğiyle de konukların stresten uzak bir ortamda yemek yemelerini sağlamak üzere tasarlanmıştır. Mirkelam Çocuk Oyun parkları, bebek bakım odaları, kuaför, market, mesçit, ilk yardım üniteleri yanında bir çok sosyal ihtiyaca cevap verecek birimler yer almaktadır. Tesislerimiz bölgemizde turizmin gelişmesi ve bölge kültürünün tanıtılmasında da önemli rol oynayacaktır. Özellikle GAP ve Zeugma turları yanında doğu illerimize düzenlenen turistik ve kültürel turlar için önemli bir dinlenme merkezi olma özelliğini taşımaktadır. Hijyen ve kalitenin ön planda olduğu Park Mirkelam Tesisleri’nde 24 saat kesintisiz hizmet verilmektedir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 15:47:36
Güncelleme :25 Ağustos 2008 Pazartesi 15:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?