4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Ümit Aktan'ın sıra gecesi keyfi

ŞANLIURFASPOR'DAN ÜMIT AKTAN'A SIRA GECESİ

TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un, davet ettiği ünlü Spor Yazarı ve spikeri Ümit Aktan'a sıra gecesi keyfi yaşattı.

Yıldız Sarayı Konuk Evi'nde düzenlenen sıra gecesine Ümit Aktan ve eşinin yanısıra Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve eşi Gül Fakıbaba, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, Kulüp yöneticilerinden Ömer Neşet Kapaklı, Mustafa Aslan, Hacı Yavuz, Sinan Kahraman, Aziz Aslan, Mehmet Cafer, Mustafa Canoğlu, Mustafa Yavuz ve basın mensupları katıldı.

Belediye sıra gecesi ekibinin müziği eşliğinde eğlenildi, sohbet edildi ve çiğköfte yoğruldu. Gecede konuşan ünlü spor yazarı Ümit Aktan, Şanlıurfa'yı ve Şanlıurfalıları çok beğendiğini belirterek, "Şanlıurfa'nın misafirperverliğini her yerde söylüyorum. Sıcakkanlı insanların konuklarına ilgi ve alakaları, sevgi göstermeleri herkesçe bilinmektedir. Bende artık kendimi bir Urfalı olarak görüyorum. Dolayısıyla Şanlıurfalıların hemşerisi olarak Şanlıurfaspor'un başarısı için dua ediyorum ve elimden geleni

esirgemeyeceğim. Şanlıurfalıların takımlarını birlik ve beraberlik içersinde önce Bank Asya sonra Süper lige çıkarmalarının zamanı gelmiştir diye düşünüyorum. Stadınız da muhteşemdir. Türkiye'de 4. büyük stad. Bu stada Süper ligde oynayacak bir Şanlıurfaspor yakışır. Onun için el birliğiyle Şanlıurfaspor'un başarısı için çalışmalıyız. Ümit ediyorum ki, bir Avrupa Kupası maçı Şanlıurfa'da oynanır. Şüphem yok. Şanlıurfalılar çok şanslı. Böyle çalışkan bir Belediye başkanına sahipler. Birçok işlerinin yanında zamanını Şanlıurfaspor içinde harcıyor. Şanlıurfaspor'un layık olduğu yere gelme zamanı gelmiştir" dedi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan ise, Ümit Aktan'ın Şanlıurfa'ya gelmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Şanlıurfaspor'un kalkınması için su faturalarından 1 TL alınmasını istedik. Önce encümenin tamamı söz verdi, ancak daha sonra vazgeçildi. Sağlık olsun. Biz isterdik ki, su faturalarından alınacak 1 TL ile vatandaşlarımız hem Şanlıurfaspor'a katkıda bulunmuş olacak, hem de akıllarında kalıp maça bile geleceklerdi. Gerçekleşmemesine çok üzüldük. Yükselme gurubuna çıktığımız bu sıralarda birkaç futbolcu transfer etmemiz lazım ve paraya ihtiyaç var. Herkesi Şanlıurfaspor'a destek olmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

Arslan, Şanlıurfaya gelen Ümit Aktan ve eşine, Şanlıurfaspor adına ev sahipliğini üstlenen Mustafa Çadırcı ve eşine de teşekkür ettiğini söyledi. Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba da, Aktan ailesini Şanlıurfa'da görmekten mutluluk duyduklarını, Şanlıurfaspor yönetimini, Şanlıurfaspor'u zor şartlarda Yükselme gurubuna taşıdıkları için tebrik ettiğini ve şampiyon olması için elinden geleni yapmaya devam edeceğini belirtti.

ŞANLIURFASPOR'DAN ÜMIT AKTAN'A SIRA GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2010 Perşembe 17:34:01
Güncelleme :7 Ocak 2010 Perşembe 23:09:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?