3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Üniversite öğrencisine kapkaç şoku

ŞANLIURFA'DA KAPKAÇ OLAYI

Şanlıurfa'da üniversite öğrencisinin çantasını motosiklet ile kapkaç yapan bir kişi, polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Abdülkadir Karahan Caddesi üzerinde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Harran Üniversitesi Harran Biyoloji bölümü 3. sınıfta okuyan ve kaldığı yurttan okula gitmekte olan Zehra A.'nın yanına yaklaşan Uğur T., adres sordu. Zanlı daha sonra adres sorma bahanesi ile Z.T.'nin çantasını kolundan kaparak kaçtı. Olayın şokunu üzerinden atamayan Z.A., durumu "155 polis imdat"a bildirdi. Çantanın içerisinde bir miktar para ve özel eşyaları olduğunu kaydeden Z.A., polise kapkaççının eşkalini verdi. Polis, eşkale uygun motosikletli aramaya başladı. Kapkaçı gerçekleştiren Uğur T., Emniyet Caddesi'nde gezerken, polis tarafından görüldü. Polislerin geldiğini gören uğur T., kaçmaya çalışırken, kısa sürede yakalandı.

Bu arada, yakalanan Uğur T.'nin daha önce kasten adam yaralama suçundan sabıkalı olduğu öğrenildi. Elleri kelepçelenen Uğur T., ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Çanta daha sonra kapkaç mağduru bayana teslim edildi.

Öte yandan, kapkaç mağduru öğrenci Z.A., "Yurttan çıkıp okula giderken, motosikletli genç yanıma gelerek adres sordu. Bilemediğimi söylerken çantamı kaparak kaçtı. Hemen 155 imdadı aradım ve durumu bilirdim. Çantamı kaçıranın eşkalini ve motosikletin kırmızı renkli olduğu söyledim. Dikkatimi çeken motorun arka kısmında yeşil hortumlu zincir kilit görmüştüm ve polise söyledim. Sağolsunlar 3 dakika içersinde hemen kapkaççıyı yakaladılar ve beni yüzleştirdiler. Teşhis ettim. Çok korktum. Çantamda kredi

kartım, çok az miktarda okul harçlığı param vardı" dedi.

Olayla ilgili olarak soruşturma sürdürülüyor.

ŞANLIURFA'DA KAPKAÇ OLAYI
ŞANLIURFA'DA KAPKAÇ OLAYI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 14:31:01
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 00:35:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?