5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Unutkan hafıza büyük ilgi

Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni A. Kadir Kırıcı tarafından yetişkinlere yönelik hazırladığı 'Unutkan Hafız' adlı tek kişilik oyununu, Şair Nabi Kültür Merkezi'nde sahneledi.

Mustafa Acar'ın yazdığı, Veysel Alankaya'nın yönettiği tek kişilik 2 perdeden oluşan oyun, sanatseverler tarafından büyük beğeniyle izlendi. Şair Nabi Kültür Merkezi'ni dolduran tiyatro severlerin ilgisi üzerine salonun kapıları oyun başlamadan dakikalar önce kapıldı. Usta tiyatrocu A. Kadir Kırıcı'nın oyun boyunca sergilediği performans ise izleyenlerden alkış aldı.

Kendisini yalnız bırakmayan tiyatro severlere teşekkür eden Şehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni A.Kadir Kırıcı, oyunu gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldığını söyledi. Kırıcı, "Şehir Tiyatrosu ekibi olarak sanatsal çalışmalara büyük önem veriyoruz. Yepyeni bir oyunla tekrar tiyatro severlerin huzurundayız. Unutkan Hafız'ı Mustafa Acar yazdı, ben oynuyorum. Bizleri anlatan, geçmişimizi, dostluğu, vefayı anlatan trajikomik bir oyun. Tüm halkımızı bu oyunu izlemeye davet ediyorum. Ayrıca sanatsal faaliyetlerde bize daima destek olan Belediye Başkanımız Ahmet Eşref Fakıbaba'ya, yardımcısı M. Fevzi Yücetepe'ye, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ'a ve Konservatuar Birim Sorumlusu İsmail Altıngöz'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Unutkan Hafız adlı tiyatro oyununu, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, Konservatuar Birim Sorumlusu İsmail Altıngöz ve çok sayıda sanatsever izledi. Unutkan Hafız adlı tiyatro oyununun, 5 hafta boyunca Cumartesi günleri saat 19.00'da Şair Nabi Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak sahneleneceği bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2009 Pazar 18:10:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sevinç gerger IP: 88.240.98.xxx Tarih : 11.01.2009 22:41:25

oyun Süper otesi kutluyorum istanbuldada tiyatro izledim ama inanın aynı seviyede olcağını düsünmemistim üstelik tek kisilik gercekten olaganüstü