5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Urfa'da 'Acil Güldürü' furyası

Şanlıurfa'da, "Acil Güldürü" adlı komedi grubunun 6. CD'si izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor. Bir süre önce piyasaya sürülen CD'ye vatandaşlar büyük ili gösteriyor.

Şanlıurfa'da 4 yıl önce Mehmet Bıçakçı, Halil Sayıner, Ahmet Karataşlı, Nuri Şerbetçi ve Hasan Karasapan'ın yer aldığı "Acil Güldürü" grubu, "Mehmet Usta", "Susuz Yolcular", "Dilencinin Sırrı", "Pop Arabic", "Uyanık İddiacı", "Bay Çok Bilmiş", "Korsan Urfalı", Hamamcı Ne Yapsın", "Cimri Ağa" ve "Asaletin Değeri" adlı CD'nin ardından, yaşanmış komik hikayelerin yer aldığı "Acil Güldürü-6" adlı CD'lerini piyasaya çıkardı. Mehmet Bıçakçı, Halil Sayıner, Ahmet Karataşlı, Nuri Şerbetçi ve Hasan Karasapan'ın başrollerini oynadığı "Acil Güldürü-6" CD’sinin müzik marketlere dağıtımı tamamlandı. Bu yıl 4 kişilik ekiple çalışmalarını tamamlayan grubun canlandırdığı hikayeler arasında komedi türleri yer alıyor.

Klay Müzik yetkilileri, vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını belirterek, "Korsanın önüne geçmek için, Acil Güldürü-6'nın herkesin alabileceği bir fiyata satıyoruz. İlk 5 yapım büyük beğeni kazanmıştı, halkımızın ilgisi devam ettiği sürece 'Acil Güldürü' devam edecektir. Geçmişten günümüze konuşulan, gerçek hikayeleri konu aldık. Bu çalışmanın ortaya çıkmasında emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz" dedi.

..
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2008 Cumartesi 13:27:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nazan IP: 78.181.7.xxx Tarih : 30.06.2008 12:48:00

evet bende bu cd lerin bir çogunu izledim gerçekten çok komik yöreye özgü espiriler ve doğallık vardı bence tv deki seviyesi düşük bir yığın espirili programlardan çok daha komik ve ince zeka vardı hepsini tebrik ediyorum özelliklede mehmet reşat kaçanı çok yetenekli buluyorum başarılarının devamını diliyorum