8
Mayıs
2024
Çarşamba
ŞANLIURFA

Urfa'da alacak kavgası: 2 ölü, 16 yaralı

Şanlıurfa kent merkezinde, alacak meselesi nedeniyle çıktığı belirtilen silah, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Caddesi Oto Galericiler Sitesi yakınlarında, aralarında alacak meselesi nedeniyle husumet bulunan 4 ailenin fertleri arasında kavga çıktı.

Taş, sopa ve silahların da kullanıldığı çok sayıda kişinin karıştığı kavgada ilk belirlemelere göre, Halil F. ve Hüseyin D, kaldırıldıkları Şanlıurfa Devlet Hastanesinde yaşamlarını yitirdi, Özkan Ç, Ali D, Ali Haydar B, Murat D, Hüseyin D, Bedri D, Hasan Basri D, Veysi D, Mehmet Ali Ç, Mahmut Ç, Mahmut F. ve Eşref D. ile kimlikleri öğrenilemeyen 4 kişi yaralandı.

Kavga, polis ekiplerinin müdahalesiyle sona erdi. Yaralılar, Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Bu arada, olay yerinde çok sayıda boş kovanın bulunduğu bildirildi.

Polis ekiplerinin hastanelerin çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldığı, soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

a.a
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2006 Çarşamba 13:52:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhammed demir IP: 85.96.70.xxx Tarih : 18.10.2006 14:39:49
bu olaylar artık gündenmde düşmeyen konulara ki zaten bu olaylaraın neden hep cahillikten geliyor ne yaparsan yapalım yinede bu olaylar ve benzeri önünlerine geçemeyiz bakınızki cahiliklerini nerden hemen belli ediyorlar diyarbakırda ilköğretim öğrencisin 15 yaşındaki bir kız çoçuğu evlendirmek istediler ki evlendirdiler bu cahillik değil de nedir arkadaşlar