5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Urfalı İsmo'ya plaket

Şanlıurfa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü çalışanları, Şanlıurfalı bestekar "Urfalı İsmo" lakaplı İsmail Küncü'ye plaket verdi.

Şanlıurfa'nın tanınmış bestekarlarından "Vanes" ve "Güli Güle Damdan gel" parçalarının bestekarı "Urfalı İsmo" lakaplı İsmail Küncü'ye Şanlıurfa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle Merkez İlçe Müdürü Celal Bakikol, Şef Celal Bucak ve diğer çalışanlar Şanlıurfa'yı tanıtımından dolayı plaket verdiler.
Nüfus Merkez İlçe Müdürü Celal Bakikol, Şef Celal Bucak yaptıkları açıklamada, "Urfalı İsmo gerçekten Şanlıurfa'ya besteleri ile klip çekimleri ile Şanlıurfa'nın tanıtımına büyük katkı sağlamıştır. Bu nedenle kurumumuz personelleri olarak ödüllendirmeyi uygun gördük. Şanlıurfa'nın tanıtımını yapan sanatçı ve bestekarları bu şekilde onore etmek gerekir diye düşünüyoruz. Urfalı İsmo'ya sanat hayatında başarılar diliyoruz" dediler.

Bestekar Urfalı İsmo ise "Bana bu plaketi layık gören Şanlıurfa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyorum. Şanlıurfa'ya layık olmaya çalışacağım" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 16:28:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?