5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Urfalı sanatçılardan resim sergisi

ŞANLIURFALI SANATÇILARDAN KARMA RESİM SERGİSİ

Şanlıurfa Belediyesi tarafından "Peygamberler Şehri 5. Uluslar arası Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında Belediye Sergi Salonunda Urfalı sanatçılar karma resim sergisi açtı.

Belediye Sergi Salonu'nda düzenlenen resim sergisi açılışına Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Urfalı resim sanatçıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Serginin açılışını Başkan Fakıbaba ve Urfalı ressamlar açtı. Başkan ve davetliler Urfalı ressam sanatçıların çizdikleri resimlerini izledi.

Açılış sonrası bir konuşma yapan Başkan Fakıbaba, böyle bir şehirde doğduğu ve büyüdüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, "O kadar bir birinden güzel eserler var ki bütün ressam arkadaşlarımı kutluyorum. Şanlıurfa deyince başta bir kültür ve sanat şehri akıllara geliyor. Sadece resimde değil tiyatrosunda da, müziğinde de gerçekten müthiş bir potansiyele sahip bir şehir. Belediye Başkanı olarak kendimi suçlu hissediyorum. Bu kadar önemli değerler varken. Şanlıurfa'nın artık kendini yurt dışında da tanıtması lazım. Şanlıurfa Belediyesi olarak müzik olarak, resim olarak diğer etkinliklerde de artık Şanlıurfa yurt dışına açılacak. Bu konuda sponsor olarak mutlaka Şanlıurfa Belediyesi en işi şekilde görevini yapacaktır" dedi.

ŞANLIURFALI SANATÇILARDAN KARMA RESİM SERGİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 12:29:00
Güncelleme :10 Ekim 2009 Cumartesi 13:41:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?