4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Üst yapı çalışmaları tam gaz

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARI

Şanlıurfa merkeze bağlı Karaköprü Belediyesi üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi. Daha sonra fidan dikilen alanları gezen Başkan Nihat Çiftçi, çalışanlarla sohbet ederek burada fidan dikti.

Güzelşehir'de bulunan yol yapım çalışmalarını da inceleyen Çiftçi, yeni döşenen parke taşları ve parkları da denetledi. Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Karaköprü'de Fen İşleri ve Park Bahçe Müdürlüğü'nün yapılan çalışmaları denetlediklerini belirtti.

Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ''Park ve Bahçe Müdürlüğümüz ağaçlandırmaya çok büyük önem vermekte, hedefimiz yaklaşık 6 bin ağaç dikmektir. Fen İşleri olarak ise hava soğuk olmasına rağmen kaldırım, park ve yol çalışmalarımız devam ediyor. Alt ve üst geçit faaliyete geçti, ufak tefek eksiklikler var. Ben burada emeği geçen tüm arkadaşlarıma, yardımcılarıma, daire müdürlerime memurlarıma ve işçilerime teşekkür ediyorum.'' dedi.

İncelemeler sırasında vatandaşlar Başkan Çiftçi'ye teşekkür ederken, çocuklar ise sevgi gösterisinde bulundu. Soğuk havada yapılan incelemelere Belediye Başkanı Av. Nihat Çifçi'nin yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kaz, Fen İşleri Müdürü Şemsi Tepe, Temizlik İşleri Müdürü Abdülkadir Şimşek ve Park Bahçe Müdürü Fethi Fidancı ile daire müdürleri katıldı.

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARI
KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 12:41:04
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 14:27:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alperen yüksel IP: 78.187.200.xxx Tarih : 9.02.2010 15:25:16

karaköpru belediye başkanına yaptgı güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz alt ve üst geçişler faliyete geçmesi rahatlatmıştır bizleri yanlız başkandan bir rıcamız olacak çoçuk parkı istiyoruz ve halen bazı sokaklarımız çamur içinde geregenın yapılmasını saygılarımızla rıca ederiz