5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

'Üvey Karım'la çok güldürecekler

Nokta tiyatrosu ile Abdullah Şahin, 18 kişilik ekibiyle 21 Mayıs Perşembe günü Şanlıurfa'ya geliyor.

Üvey Karım isimli iki perdeden oluşan oyunu ile Şanlıurfa'yı güldürecek olan ekipte Abdullah Şahin, Soner Arıca, Nazan Şoray, Fulden Akyürek, Ortans Kıvanç Muhlis Asan, Oylum Şahin, Fatih Kurt ve Ferdi Atuner gibi birçok ünlü isim yer almakta.

Biletleri mozaik AVM danışmada satışa sunulan oyun, 21 Mayıs Perşembe günü saat 20:00 Mozaik AVM Belediye Kongre salonunda oynanacak. Oyunun gösteriminden önce saat 16:00'da sanatçılar Abdullah Şahin, Soner Arıca, Nazan Şoray ve Ferdi Atuner Mozaik AVM'de imza günü gerçekleştirilecek.

Üvey Karım isimli oyunda kısaca zengin amca, evlat edindiği yeğeninin rahat yaşamasını sağlarken; tek koşulu kendi memleketlisi olan ve tanıdığı bir kızla evlenmesidir. Ancak çapkın yeğen İstanbullu bir kıza gönül verir ve amcasından habersiz evlenir. Bir gün amca ani bir kararla yeğeni ile evlendirmek istediği kızı alır ve İstanbul'a gelir. Evde yeğeninin karısıyla karşılaşır. Sadece karısı olsa; bir de yeğenin sevgilisi vardır. Büyük bir şaşkınlık içinde olan amca olayları çözmeye çalışırken ortalık birbirine karışır.

Üvey Karım isimli oyundan birçok tiyatro eleştirmenleri övgü ile bahsetmektedir.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 11:09:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?