5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Uyanıklığını polis yutmadı

Adana'dan yüklediği 17 ton gübrenin Şanlıurfa'da çalındığını iddia ederek polis merkezine müracaat eden kamyon şoförü ve arkadaşı, dolandırıcılık suçundan gözaltına alındı.

İddiaya göre, kamyon şoförü S.T. (46), bir gübre bayii tarafından sipariş edilen 17 ton gübreyi Adana'dan Şanlıurfa'ya getirdi. Kamyon şoförü S.T. ve arkadaşı H.K. (46), gübreyi Harran ilçesine bağlı Uzunyol köyünde bir depoya sakladı. Kamyon şoförü S.T., aynı gün Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Sarayönü Polis Merkezi'ne müracaat ederek, daha önce tanımadığı 3 hamalın Şanlıurfa'da aracını durdurduğunu ve iş yeri sahibinin talebiyle gübrenin başka bir kamyona yüklenmesini istediğini söyledi.

Plakasını bilmediği kamyona gübreleri yükledikten sonra nakliye parasını almak için gittiği iş yerinde dolandırıldıklarını öğrendiğini söyleyen S.T., eşkalini verdiği 3 zanlının yakalanmasını istedi. Bunun üzerine iş yeri sahibiyle görüşen ve farklı bilgilere ulaşan polis ekipleri, yeniden ifadesine başvurduğu kamyon sahibinin gübreleri bir arkadaşıyla birlikte çaldığını tespit etti. Dolandırıcılık suçundan haklarında işlem yapılan 2 zanlı adliyeye sevk edilirken, çalınan gübreler sahibine teslim edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 18:09:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?