5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Uyarmaktan bıktı tabela astı

Şanlıurfalı Reşat Akkuş, büyük bir duyarlılık göstererek evcinde sigara içilmemesi için duvara "4207 sayılı yasa gereği sigara içmek yasaktır" tabelası astırdı.

Sigara zararlarını saymakla bitiremeyen duyarlı baba Reşat Akkuş, 2 aylık bebeğinin yanında kimsenin sigara içmesine izin vermiyor. İnsanları sigara içilmemesi konusunda her gün uyardığını ve kendisine gelen misafirlere ikaz etmekten usandığını belirten Akkuş, son çareyi evine çerçevelediği uyarıyı asmak zorunda kaldı.

Evinin girişine ""4207 sayılı yasa gereği sigara içmek yasaktır" asan Akkuş, "Önce kendim de sigara içiyordum. Sigaranın zararlarını farkına varınca kendim sigarayı bıraktım. Sigarayı içenden çok yanında duranların zarar gördüğünü anladım. Sigarayı bıraktıktan sonra bir kız çocuğum dünyaya geldi. Onun yanında sigara içilmesine hiç izin vermiyorum. Bir iki kez evimize gelen misafirler sigara içtiler, son çare duvara ikaz yazısı yazdım. Sonra evime gelenler buna alıştı. Sigara içmek isteyenler evin dışına çıkıp içiyorlar" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2007 Cumartesi 12:06:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?