5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Uyuşturucu tacirlerine ağır darbe

Şanlıurfa'da uyuşturucu sevkıyatı yapan şahıslara yönelik operasyonda 89 kilo 930 gram gonca esrar, 1 kilo 650 gram toz esrar ve 1 adet elektronik tartı ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Beykapısı Mahallesi 1000 No'lu Sokak'ta ikamet eden F.G. isimli şahsın H.D. isimli kişiye yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği ve buradan piyasaya süreceği bilgisi üzerine harekete geçildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne bağlı ekipler, madde sevkıyatı yapıldığı tespit edilen 63 T 0791 plakalı ticari taksiye operasyon düzenledi. Otomobilde yapılan aramalarda; toplam 89 kilo 930 gram gonca esrar maddesi, 1 kilo 650 gram toz esrar ve 1 adet elektronik tartı ele geçirildi. Ekipler, esrar ve elektronik tartıyla el koyarken, F.G. ve A.A. isimli şahısları gözaltına alındı. Şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yüzlerini gizlemek yerine yaptıklarının iyi bir şey olduğunu söyleyen şahıslar, polis otosu ile adliyeye götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 14:39:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?