5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Üzerine kuma gelecek diye intihar etti

Şanlıurfa'da üzerine kuma geleceğini duyan kadın, kocasına ait ruhsatlı tabancayla kafasına kurşun sıkarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Veysel Karani Mahallesi 487. Sokak Zümrüt Apartmanı No: 2'de gerçekleşti. 3 yıldır evli olan Murat K., 23 yaşındaki 1 kız çocuk annesi eşi Zeynep K.'ye üzerine kuma getireceğini söyledi.

Genç kadın bunu duyunca adeta çılgına döndü. Kocasıyla uzun süre tartışan genç kadın, daha sonra odasına çekildi. Eşinin ruhsatlı silahını yatak odasındaki masanın üzerinde gören genç kadın, kafasına bir el ateş ederek hayatını kaybetti.

Bu arada, komşular olayı polise bildirildi. Olay yerine Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve cinayet masası ekipleri ile ambulans gönderildi. Polis, eve girdiğinde korkunç olayla karşılaştı. Asayiş Şube ekipleri Murat K.'yi ifadesine başvurmak için polis merkezine götürdü. Murat K.'nin Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamasında, üzerine kuma getireceğini söylemesi üzerine eşiyle tartıştığını öne sürdüğü öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2007 Çarşamba 14:45:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HIŞMAN POLAT IP: 212.175.112.xxx Tarih : 3.11.2007 09:48:24

ne olur kadınları ikinci sınıf insan olarak görmeyin nasıl sizin gururunuz varsa onlarında gururu var.