5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Vali canlı yayında fotoğrafları anlattı

Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, eşi Ayla Yavaşcan'ın kara çarşaflı fotoğraflarını basına sızdırdığı öne sürülen eski Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü M. Kamil Güler için "Bu, insanın kendi elemanının sırtından vurmasıdır" diyerek canlı yayında sitemde bulundu.

Vali Yusuf Yavaşcan, önceki akşam eşi Ayla Yavaşcan ile birlikte bir televizyon kanalının ana haber bültenine konuk oldu. Nazlı Tolga'nın sunduğu ana haber bültenine stüdyoda katılan Ayla Yavaşcan, kendisine yapılan olayı değerlendirdi. Daha sonra Vali Yusuf Yavaşcan, ana haber bültenine Şanlıurfa'dan canlı yayınla bağlandı.

Eşinin kara çarşaflı fotoğraflarını basına sızdırdığı iddia edilen eski Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü M. Kamil Güler'e canlı yayında sitemde bulunan Vali Yavaşcan, "Bunların hepsi bizim arşivlerimizde kayıtlı ve o arkadaşımız gelerek izinsiz olarak, o tüm kayıtları götürmüş. Bu bir emniyeti su istimaldir. Emniyet mensubu arkadaşlarımız gereken her şeyi yapmaktalar. Bu, insanın kendi elemanının sırtından vurmasıdır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 14:35:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?