3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Vali Okutan hemşerilerini ağırladı

ISPARTA HEYETİ ŞANLIURFA'DA

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'ın memleketi Isparta'nın Eğirdir ilçesinden gelen, il genel meclis üyeleri ve muhtarlardan oluşan heyet Vali Nuri Okutan'ı makamında ziyaret etti.

Yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Nuri Okutan'a plakete veren heyet daha sonra Valilik Toplantı Salonu'nda Şanlıurfa ile ilgili sunumu izledi.

Sunum eşliğinde Şanlıurfa'ya yapılabilecek yatırımlar ve yatırım alanları ile ilgili bilgi veren Vali Nuri Okutan, kentin sulanabilir arazileri, sanayi ve ticaret alanları, eğitim, turizm ve jeo stratejik konumu hakkında ilgili bilgi aktardı.

Heyetin Şanlıurfa'ya gelmesinden dolayı memnuniyetini ifade eden Vali Okutan, "Güller şehrinden peygamberler şehrine hoş geldiniz. Sizi burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Şanlıurfa, birçok rengi, güzelliği bir arada barındıran bir şehir. Siz de kenti gezdiğiniz zaman bu fikre katılacaksınız" dedi.

Heyette bulunanlar, Vali Nuri Okutan'ın bugüne kadar görev yaptığı yerlerde ülkesine ve milletine büyük hizmetlerde bulunduğunu hatırlatarak, her zaman Okutan'ın bu çabalarını destekleyeceklerini belirttiler. Vali Okutan, Şanlıurfa'yı anlatan yayınlardan oluşan bir seti misafirlere hediye etti. Heyette bulunanlar da Isparta'dan getirdikleri gül ürünlerinden oluşan bir seti Vali Okutan'a hediye ettiler.

ISPARTA HEYETİ ŞANLIURFA'DA
ISPARTA HEYETİ ŞANLIURFA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 12:54:04
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 15:58:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?