5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Vali vatandaşla iftar yaptı

Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, Viranşehir Kaymakamlığı tarafından ihtiyaç sahibi aileye verilen iftar yemeğine katıldı.

İftar yemeğine Vali Yusuf Yavaşcan'ın yanı sıra, Viranşehir Kaymakamı Ogün Bahadır, ilçede görev yapan daire amirleri ile fakir ve yardıma muhtaç 300 kişi katıldı. Yetim kızlar tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Yavaşcan, kızlara oyuncak hediye etti. Vali Yusuf Yavaşcan yanında oturan yaşlı kadına kendi elleri ile ikramda bulundu.

Yavaşcan, kaymakamlık tarafından verilen yemeğe katılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kaymakamlığımızın koordinasyonuyla verilen bu iftar yemeğini biz de vatandaşlarımızla birlikte yedik. Şu anda vatandaşlarımızla olduğu gibi insanlarla birlikte olmak, devlet vatandaş kaynaşması açısından güzel bir örnek teşkil etmektedir. Zaten Ramazan aylarının en önemli özelliği birlik beraberliği sağlamaktır. Vatandaşlarla fakir zengin ne olursa olsun bütün insanlarımızın birlik beraberlik içinde hareket etmeleri, bu yöndeki sosyal dayanışma açısından burası güzel bir örnektir. Öncelikle Kaymakamımızı kutluyorum, yemeğe katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, iftar yemeğinin ardından 8 çocuğu görme özürlü olan Kaman ailesini ziyaret ederek, ailenin sorunlarını dinledi.

Aileye gerekli yardımların Viranşehir Kaymakamlığı tarafından yapıldığını, Kaymakamlık tarafından bir ev alındığını aktaran Vali Yavaşcan, aileye sabır diledi.

Vali Yusuf Yavaşcan, Kaman ailesine gıda yardımında bulunup, çocuklara da oyuncak hediye ederken bir de aileye televizyon sözü verdi

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 18:21:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?