5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Vali Yavaşcan öğrencilere kitap okudu

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrunnisa Gül tarafından "Kitap Okuma Şenliği"nin ikinci ayağını başlattığı Şanlıurfa'da; Vali Yusuf Yavaşcan da öğrencilere kitap okudu.

Balıklıgöl Yerleşkesine kurulan kıl çadırlarda ünlü yazarlar, bu gün de dinleyicilere kitap okumaya devam etti. Kitap Okuma Şenliği kapsamında Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, kıl çadırları ziyaret edip, eserlerini okuyan yazarları dinleyip, kendisi de öğrencilere kitap okudu.

Eski Milletvekili Faruk Bayrak ile birlikte kıl çadırları ziyaret eden Vali Yusuf Yavaşcan, "Konuşan Kitap Şenliği 8-9 Mayıs tarihlerinde 2 gün süre ile sürdürülmesi söz konusuydu. Dün Hayrunnisa Gül hanımefendi ilimize teşrif ettiler. İlimizde çok güzel faaliyetler icra olundu. Bugün de yine okuma Şenliğimizde devam ediyor. Çadırlarımızı ziyaret edip, çocuklarımızla sohbet ettik. Onlarla beraber kitap okuyup, dinledik. Çok güzel bir ortam olmuş. Böyle ortamın Şanlıurfa için her gün olmasını arzu ediyorum. İnsanlarımız her gün böyle kitap okusunlar. Kitap okuma alışkanlığını sadece çocuklarımız değil, anne ve babalar da kazansınlar. Herkes günde sadece yarım saat kitap okuyup, çocuklarına okutsun ve dinlesinler. Bu her bakımdan yararlı bir davranış biçimidir. Yarın anneler günü bu vesileyle bütün annelerimizin anneler gününü tebrik ediyor ve ellerinden öpüyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 18:49:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?