5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Vali Yavaşcan Urfa'ya veda etti

İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan ve eşi Ayla Yavaşcan, düzenlenen törenle uğurlandı.

Şanlıurfa'da yaklaşık 4 yıldan beri görev yapan Vali Yusuf Yavaşcan, son Valiler Kararnamesi ile merkeze alınmıştı. Vali Yavaşcan'ın tayini münasebetiyle Valilik konutunda uğurlama töreni düzenlendi. Törene daire müdürleri ve amirleri, iş adamları ile vatandaşlar katıldı. Törene tekerlekli sandalyeleri ile gelen bedensel ve zihinsel engelliler, Vali Yavaşcan ve eşi Ayla Yavaşcan'a daha önce çektirmiş oldukları fotoğrafı hediye etti. Duygusal anların yaşandığı törende bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamazken, Ayla Yavaşcan da duygulandı. Bedensel ve zihinsel engelli çocuklarla sohbet eden Ayla Yavaşcan, çocuklara nasihatte bulundu.

Yavaşcan, otomobiline binerken yanına yaklaşan evli bir çifte, "Birbirinizin kıymetini bilin, sorun yaşamayın" şeklinde tavsiyelerde bulundu. Kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek helalleşen Vali Yusuf Yavaşcan ise, Şanlıurfa'yı çok sevdiğini söyledi. Vali Yavaşcan ve eşi Ayla Yavaşcan, daha sonra araçlarına binerek hareket etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 17:18:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?