5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Vali Yavaşcan veda turunda

Valiler kararnamesi ile merkeze alınan Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, veda ziyaretlerine başladı. Vali Yusuf Yavaşcan, Birecik Kaymakamı Ozan Balcı'yı makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, Halfeti ilçesindeki vedalaşma töreninden sonra Birecik ilçesine geçti. Vali Yavaşcan'ı hükümet konağı önünde Birecik Kaymakamı Ozan Balcı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, daire amirleri, öğretmenler ve muhtarlar karşıladı.

Hükümet konağı önündeki karşılamanın ardından Vali Yavaşcan, Kaymakamlık makamına geçti. Kaymakamlık makamında kısa bir süre kaldıktan sonra Vali Yavaşcan'a Birecik Kaymakamı Balcı, kelaynak şeklinde besmele yazılı hat sanatı tablosunu hediye ederek, Vali Yavaşcan ile Hükümet binasındaki kurumları tek tek gezerek daire amir ve personeli ile vedalaştı. Vali Yavaşcan daha sonra Birecik Belediye Başkanlığına geçti. Belediye Başkan Vekili Kadir Çopur, Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'ın ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaymakamlığı ziyaretleri sırasında Vali Yavaşcan, "Şanlıurfa'da kaldığımız süre zarfında, Şanlıurfa için hizmet etmeye çalıştık. Gelecek olan arkadaşımız da Şanlıurfa için çalışacaktır, bu bir bayrak yarışıdır. Bizlerde bu bayrağı devredeceğiz. Nihayetinde makamlar hiç kimseye baki değildir. Makamlar gelip geçicidir. Bizler bu şehirde güzel biz izlenim bırakmışızdır inşallah" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 14:23:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?