5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Validen anaokullarına denetim

VALİ NURİ OKUTAN İNŞAAT HALİNDEKİ ANAOKULLARI DENETLEDİ

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, kentin Eyyübiye bölgesinde yapımı devam eden inşaat halindeki anaokullarında incelemelerde bulundu.

İlk olarak yapımı devam eden inşaat halindeki Bilim İlköğretim Okulu'na geçen Vali Okutan, İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin ve yapımcı firmadan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Okutan buradan Mustafa Vedat Mutlu İlköğretim Okulu'na geçerek yapımı devam eden anaokulunda incelemelerde bulundu.

Vali Okutan daha sonra kentin Yenice bölgesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'na geçti ve inşaat halindeki okulu gezdi. Anaokulunun sınıflarını gezen Vali Okutan, sınıfın kapı ve pencerelerini inceleyerek İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin'e çalışmaların bir önce bitirilmesi talimatını verdi. Burada çalışan işlerle de sohbet eden Vali Okutan, işçilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Okutan, makam aracıyla Yenice bölgesinde ilerlerken zaman zaman halkı da selamladı vatandaşla sohbet etti. Vali Nuri Okutan son olarak Yenice İlköğretim Okulu'na geçerek burada yapımı devam eden okulda incelemelerde bulundu. Okutan'a çevre esnafı ve vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulunurken, Okutan vatandaşlara okulların en kısa sürüde bitirilerek eğitim verilmeye başlanacağını söyledi.

VALİ NURİ OKUTAN İNŞAAT HALİNDEKİ ANAOKULLARI DENETLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi 09:11:03
Güncelleme :12 Ekim 2009 Pazartesi 10:26:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?