5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Vali'den Çiftçi'ye ziyaret

Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde bağımsız olarak Karaköprü Belediye Başkanı seçilen Av. Nihat Çiftçi'yi ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.

Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Amirleri tarafından karşılanan Vali Yusuf Yavaşcan, Nihat Çiftçi'yi ziyaretinde, "Karaköprü Belediyemize yeni seçilen Av. Nihat Çiftçi'ye başarılar diliyor, yeni dönemde Karaköprü'yü bulunduğu noktadan daha ileri götürme yarışını yapacağına inanıyorum. Bu vesileyle yeni yönetime seçilen Belediye Meclis üyelerini de kutluyorum. Şanlıurfa Valisi olarak Belediyelerimize her konuda her zaman yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hem tecrübelerimizle, hem deneyimimizle her konuda destek oluyoruz. Karaköprü Urfa'yla birleşmiş, Urfa'dan ayrı düşünmemek gerekiyor. O yüzden Karaköprü'ye ayrı bir önem veriyoruz. Bundan sonra da desteklerimiz devam edecektir" diye konuştu.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, Vali Yavaşcan'ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Karaköprü için yeni bir dönem başlamıştır, bütün kurumlarla ahenk içinde çalışcağız. Sayın Valimizin bize katkıları olacaktır. ilk iş olarak GAP Anadolu Lisesinin yolu ve su sorununu çözeceğiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 13:22:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?