5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Valilikte veda gecesi

Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, tayini başka yerlere çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara veda yemeği verdi.

İçişleri Bakanlığı’nca çıkarılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesinde; Antalya'nın Kemer İlçesi Kaymakamlığına atanan Siverek Kaymakamı Serdar Yavuz, Yeşilhisar Kaymakamlığına atanan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Cevdet Ertürkmen, Hatay Vali Yardımcılığına atanan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Dr. Yalçın Yılmaz ve Mardin Vali Yardımcılığına atanan Halfeti Kaymakamı Yavuz Selim Süzer onuruna Şanlıurfa Polis Evi'nde Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşçan tarafından bir veda yemeği verildi.


Veda yemeğine Vali Yusuf Yavaşcan, eşi Ayla Yavaşcan, 20.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kemal Ermen, İl Jandarma Alay Komutanı Fahri Cici, Vali Yardımcıları, Emniyet Müdürü Kutlay Çelik, Başsavcı Kadir Yılmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Orhan Akartuna, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kuş, ilçe kaymakamları ve eşleri katıldı.


Gece de Halil Altıngöz tarafından verilen Türk Halk Müziği konseri de ilgi ile izlendi. Vali Yusuf Yavaşcan, veda yemeğinde yaptığı konuşmada, atamaların hayırlı olmasını diledi. Yavaşçan, “Burada çok değerli hizmetler verdiler. Verdikleri bu hizmetleri aynı şekilde hatta daha da üst düzeyde gidecekleri yerlerde verecekleri konusunda inancım tamdır. Öncelikle bu değerli arkadaşlarımızın ilimizde verdikleri üstün hizmetleri asla unutmayacağız” dedi.


Gecenin sonunda Şanlıurfa'dan başka il ve ilçelere tayinleri çıkan kaymakam ve vali yardımcılarına görev süresince göstermiş oldukları başarılı çalışmalardan dolayı Vali Yusuf Yavaşcan tarafından takdir belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2007 Çarşamba 14:13:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?