5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Valinin eşi ana sınıfı açtı!

ŞANLIURFA'DA ANASINIFININ AÇILIŞINI VALİ EŞİ DEMET OKUTAN YAPTI

Türkiye Eğitim Vakfı Şanlıurfa Şubesi tarafından Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu'nda oluşturulan anasınıfının açılışı Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'ın eşi Demet Okutan tarafından yapıldı.

Anasınıfın açılışını gerçekleştiren Demet Okutan'a Mili Eğitim Şube Müdürü Mehmet Alay ve Halk Eğitim Merkezi Mahmut Öztürk'te eşlik etti. Ana sınıfının açılışını Türkiye Eğitim Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Havva Öncel ve dernek üyeleri ile birlikte gerçekleştiren bayan Okutan daha sonra sınıfta eğitim gören minik öğrencilerle bir araya geldi. Onlara anne şefkati gösteren Okutan çocuklarla yakından ilgilenerek, öğretmenlerinden çocuklar hakkında bilgi aldı.

Her fırsatta çocukları ziyaret edeceğini belirten Okutan, daha sonra okulun sınıflarını gezerek Okul Müdürü Yaşar Çakmaklı'dan bilgi aldı. Eğitimin son derece önemli olduğunu vurgulayan Demet Okutan, Türkiye Eğitim Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Havva Öncel ve dernek üyelerine eğitime verdikleri desteklerden dolayı kutlayarak bu uygulamanın diğer yardımseverlere de örnek olmasını istedi.

Türkiye Eğitim Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Havva Öncel ise, eğitim konusunda desteklerinin devam edeceğini belirterek, kendilerine her konuda destek olan Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'ın eşi Demet Okutan'a üyeleri adına teşekkür etti.

ŞANLIURFA'DA ANASINIFININ AÇILIŞINI VALİ EŞİ DEMET OKUTAN YAPTI
ŞANLIURFA'DA ANASINIFININ AÇILIŞINI VALİ EŞİ DEMET OKUTAN YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 17:46:05
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 21:01:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?