5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Valinin odasında pankart açtılar!

BAKKALLAR VALİ OKUTAN'IN ODASINDA PANKART AÇTI

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Nuri Okutan'ı makamında ziyaret ederek, "Işığı Arıyor Okuyorum" kampanyası için hazırladıkları pankartı açtılar.

Vali Okutan'ın başlattığı okuma kampanyasına destek vermek amacıyla, "Biz Bakkalız, Biz de Kitap Okuyoruz", "Bakkal'ın Eftali Okuyan ve Okutan'dır" yazılı pankartları Vali Nuri Okutan'ın makamında açıp gösteren Mehmet Altun, hazırladıkları pankartları sokaklara asacaklarını bildirdi. Vali Okutan'ın kampanyasına destek verdiklerini ifade eden Altun, açtıkları satış ve pazarlama kursuyla da eğitime katkıda bulunduklarını ifade etti.

Bakkallar ve Bayiler Odasının desteğinden oldukça memnun kalan Vali Nuri Okutan, kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Bu arada Bakkallar ve Bayiler Odası ile birlikte Gıda İmalatçıları Derneği Başkanı Kureyş Çelik de ziyaret etti. Çelik imalatçıların yol sorunlarının olduğunu Vali Nuri Okutan'a aktarırken, Vali Okutan da bu sıkıntının çözülmesi için yetkililere talimat verdi.

BAKKALLAR VALİ OKUTAN'IN ODASINDA PANKART AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 14:35:00
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 18:50:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?