5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Vatandaş parklara koştu

Türkiye'nin doğu ve batısında kar yağışı ve aşırı soğuklar etkisini sürdürürken, Şanlıurfa'da bugün havanın sıcak olması vatandaşı parklara döktü.

Şanlıurfa'da günlerdir etkili olan soğuk hava bugün yerini bahar havasına bıraktı. Gece hava sıcaklığının eksi 3 dereceye kadar düştüğü kentte, bu sabah güneşli havanın hüküm sürmesi üzerine vatandaşlar Balıklıgöl'e akın etti. Hafta sonunda, havanın normal sıcaklıkta olması Balıklıgöl'ün yoğun kalabalıkla karşılaşmasına neden oldu. Havanın sıcak olduğunu gören Şanlıurfalılar, güneşlenmek için Balıklıgöl'e gelerek, güneşli havanın tadını çıkardı.

Aileleriyle birlikte Şanlıurfa'nın simgesi olan Balıklıgöl'e akın eden genç, yaşlı insanlar açık havada güneşlendiler. Bazı vatandaşlar çimlerde uzanırken, bazı vatandaşlar ise tarihi dokuya sahip Dergah etrafında bulunan kaldırımlarda oturarak güneşli havanın tadını çıkardı.

Hava sıcaklığının 2 derece olduğu Şanlıurfa'da, ailesiyle birlikte güneşli havanın tadını çıkaran vatandaşlar, havanın soğuk olması itibariyle günü dışarıda geçirmek istediklerini kaydettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 18:02:15
Güncelleme :6 Ocak 2009 Salı 13:06:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?