5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Vatandaşa devlet şefkati

Birecik ilçesinde vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözüm bulmak amacıyla Kaymakamlık tarafından mahalle gezileri düzenleniyor.

Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü, Milli Eğitim Müdürü, Tarım Müdürü, Özel İdare Müdürü, Müftü, Sağlık Grup Başkanı ve konusuna göre ilgili daire amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilen köy ve mahalle gezilerinde vatandaşların sorunları yerinde tespit edilerek, çözüm yolları aranıyor.

Gezilerde sağlık ekibi de ihtiyaç sahibi vatandaşların sağlık taramasını gerçekleştiriyor. Köy gezileri sırasında, köylerde bulunan yaşlı ve özürlüler ziyaret edilmekte, köy okulları yerinde görülmekte, köy muhtarları ve vatandaşlarla ihtiyaç ve sorunların giderilmesi hususunda görüşmeler yapılıyor. İlçe merkezi, kenar mahalleler ve esnaflarla belirli aralıklarda görüşen heyet, taziyelerde bulunup, özellikle çocuklar üzerine yöre halkına devlet şefkati gösteriyor.

Düzenlenen geziler ile ilgili bilgiler veren Birecik Kaymakamı Tuncay Sonel, vatandaşların sorunlarını yerinde tespit ederek, halkın sorunlarına çözüm bulmak için geziler düzenlediklerini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 10:28:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?