5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Vatandaşın tek yön yol tepkisi

Şanlıurfa Kamberiye Mahallesi Şube Sokak ile Vakıflar Bankası yanındaki tek yön uygulaması sürücülerin tepkisine neden oldu.

Kamberiye Mahallesi Şube Sokak'tan Bulvar yönüne verilen tek yön uygulaması özellikle hal pazarı civarına gidecek olan sürücülerin tepkisine neden oluyor.

Hal pazarı civarına gidecek olan vatandaşların Şube Sokağını kullanırken, trafik yoğunluğu yaşandığını belirterek, "Şube sokakta bulunan yoldan Vilayet bulvarına çıkmak adeta işkencedir. Tabela asılarak tek yön verilmesi yanlış uygulamadır. Oysa ki, hal pazarına giden kısa yol olan Vakıflar Bankası yanındaki yol çok fazla işlek değil. Oradan yola çıkmak daha kolay oluyor. Araç yoğunluğu fazla yoktur. Yetkililer iki sokaktaki tabela ile tek yön uygulaması yapması yanlıştır. Hele akşam saatlerinde tek yön olan Vilayet yönüne çıkan yola çıkmak tam anlamışla işkencedir. Zaten hemen 20 metre ileride ışıklar var. Kırmızı ışık yandığı zaman uzun araç kuyrukları oluyor ve ana yola çıkmamız mümkün olmuyor. Oysa ki Vakıflar Bankası yanındaki yoldan çıkmak daha kolay oluyor. Burada fazla trafik akışı yoktur. Yetkililer bir kez daha bu talebimizi göz önüne almalarını bekliyoruz" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 15:02:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?