5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Vatandaşın yol tepkisi

Akçakale İlçe girişindeki gümrük kapısı ile ilçe girişi yol ayırım kavşağında, geçtiğimiz ay içerisinde sökülen asfaltın yapılmamasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Yolun yükseltilmesi için mucur dökülüp yükseltildiğini belirten vatandaşlar, bir aydır herhangi bir çalışma yapılmadığını ileri sürdü. Yoldaki kavşağın da yapılmadığını kaydeden vatandaşlar, duruma tepki göstererek kavşağın bir ana evvel yapılmasını ve toz topraktan kendilerini kurtarmalarını istedi.

Akçakale'de araç kullanan vatandaşlar, "Araçlarımızla kavşağı kullandığımızda toz toprak içinde kalıyoruz. Ayrıca asfalt söküldüğü için yol seviyesi düşük hale gelmiş. Her geçişimizde arabanın altını vuruyoruz. Bu yoldan kim sorumlu ise acilen müdahale edilerek yapsın" dedi.

Bu arada, belediye yetkilileri ise söz konusu yolun kendileri ile ilgisinin olmadığını belirterek, Karayolları'nın sorumlu olduğunu ifade ettiler. Ayrıca Karayolları yetkilileri ise yolun ihale edildiğini önümüzdeki günlerde yol yapım çalışmalarına başlanacağı belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 11:12:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?