5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Vedat Melik seçim ziyaretinde

21. Dönem CHP Şanlıurfa Milletvekili Vedat Melik, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde seçime girecek olan siyasi partilerin seçim bürolarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Siyasi parti ziyaretlerinde Vedat Melik ile birlikte Akçakale CHP ilçe teşkilatı Başkanı Adnan Öncel, CHP Belediye Başkan Adayı Taha Çağdaş ve partililer eşlik etti. İlk ziyaretini Saadet Partisi seçim bürosuna yapan Melik, burada partililerle sohbet etti. Melik, "Siyasette asıl olan insan ve toplumdur. Siyaset insanın ve toplumun sorununu çözmedikçe, toplum nezdinde kabul görmez. Ancak her siyesi görüşün toplumun sorunlarına bakış açısı farklıdır. Ben bu süreçte CHP'nin oylarını artıracağını düşünüyorum. Çünkü toplumun sorunlarına en ciddi anlamda çözüm getiren CHP'dir" dedi.

Basın mensuplarının "CHP'nin çarşaf açılımı hakkında neler düşünüyorsunuz?" sorusuna Melik, "Başörtüsü yada çarşaf insanların dini inancı gereği kullandıkları tercihlerdir. Biz buna saygı duyuyoruz. İkinci bir husus ise siyasi partilerdeki sulta hakimiyetlerdir. Siyasi partiler, özgürlükçü ve demokrat olmalıdırlar. Partiler hiç kimsenin sultası altında olmamalıdır. Her şey demokratik teamüllere uygun olmalıdır. Şahsım olarak ben böyle düşünüyorum" dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan ise, "Sayın milletvekili Vedat Melik'in seçim büromuzu ziyaret etmesi bizleri sevindirmiştir" ifadesini kullandı.

Saadet partisi seçim bürosunu ziyaret ettikten sonra Melik daha sonra Demokrat Parti seçim bürosunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunarak partililere sohbet etti. Demokrat Parti Akçakale adayı Feyyaz Gündoğan ile kısa bir sohbete eden Melik, ziyaretlerini bitirdikten sonra ilçeden ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 18:34:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?