5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

'Vekilimi ben seçmek istiyorum'

"Vekilimi ben seçmek istiyorum" tertip komitesi, Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek kampanya hakkında bilgiler vermeye devam ediyor.

"Vekilimi ben seçmek istiyorum" tertip komitesinde bulunan MHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Mithat İdemen, Araştırmacı Yazar Kemal Uğuzlu, Esentepe Şehir İçi Taşımacılık Dernek Başkanı Resul Doğan, Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Celal Çiftçi, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, Marangozlar ve Mobilyacılar Dernek Başkanı Ali As ve DP İl Başkanı Mahmut Cevheri, kampanya hakkında açıklayıcı bilgiler vermek üzere Sivil Toplum Kuruluşlarından Ticaret ve Sanayi Odası, GAP Muhtarlar Derneği, Yol İş Sendikası, Tes-İş Sendikasını ziyaret ettiler.

"Vekilimi ben seçmek istiyorum" tertip komitesi üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odasına gelerek İsmail Demirkol'u makamında ziyaret etti. Heyet daha sonra kampanya hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Kampanyayı benimsediklerini belirten Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Demirkol, "Kampanyayı destekliyoruz. Siyasi partilerin bile bu kampanyaya iyi bakması lazım. Seçeceğimiz kendi vekilimiz hizmet etme açısından güçlü olacaktır. Bizde destekliyoruz" dedi.

GAP Muhtarlar Derneği ve Yeşildirek Mahalle Muhtarı Ali Demir ise, tercihli sistemin 1990'lı yıllarda ANAP döneminde uygulandığını hatırlatarak, "O seçimde de listedeki 3 kişiye oy vermek istemiştik ve oy verip seçtik. Şimdilerde verdiğimiz oylar öncelikle 1. sıradaki adaya gidiyor. Buda mahsurlu bir harekettir. Biz bu kampanyayı destekliyoruz. 50 üyemizle ve 25 köy muhtarımızla destek oluruz" dedi.

Yol İş Sendikası Başkanı Ahmet Bayık ve Tes-İş Sendikası Başkanı Ramazan Düzme de, "Vekilimi ben seçmek istiyorum" tertip komitesi üyelerinin kendilerini ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, kampanyaya canı gönülden destek olacaklarını söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 17:25:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali sagır IP: 95.7.118.xxx Tarih : 30.06.2010 18:04:00

bu kuruluşun önderliğini yapan sayın iş adamımız mahmut  cevheriye minnettarım sonuna kadar vekilimi seçmek istiyorum kampanyasını destekliyorum halkımızın daha duyarlı olması içi daha sık toplantılar törenler düzenlemesi gerekmektedir.