5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

'Vekilini Kendin Seç' komitesi toplandı

Kendi Vekilini Kendin Seç Kampanyası Komitesi Başkanı işadamı Mahmut Cevheri, halka açık toplantı yaparak, her kesimden herkesin sorularını yanıtlayacak.

Kentin çeşitli yerlerindeki bilboardlarda "Vekilini kendin seç" kampanyası başlatan Mahmut Cevheri, konu ile ilgili olarak 4 Temmuz Cuma günü sivil toplum temsilcileri, parti il başkanları, gazeteciler ve Kendi Vekilini Seç Komitesi ile bir araya gelecek.

Geçtiğimiz günlerde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen Cevheri, "Vekilini kendin seç" kampanyası ile ilgili olarak görüş alış verişinde bulunduklarını ve bu toplantının devamı olan halka açık bir toplantıya da Cuma günü yapacaklarını söyledi. Balıklıgöl anfi tiyatroda yapılacak olan toplantıya katılımın yüksek olacağını belirten Cevheri, toplantının Türkiye genelinde 84 televizyon kanalına şifresiz ve logosuz servis yapılacağını ifade etti.

Cevheri 4 Temmuz Cuma günü yapılacak toplantıda katılımcılara söz verileceğini ve herkesin konu ile ilgili olarak düşüncelerini özgürce söyleyeceğini belirtti.

Cevheri, "Bu toplantıda kesinlikle siyasi bir görüş yoktur. Siyasi parti il başkanları, sivil toplum örgütleri, gazeteci ve halk bu davaya sahip olacak ve tartışacak. Bu dava benim veya bir siyasi partinin davası değil. Bu herkesin davasıdır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 14:39:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?