3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Virahşehir'de taş atan 3 kişi tutuklandı

VİRANŞEHİR'DE POLİSE VE ASKERE TAŞ ATAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde İlçe Tarım Müdürlüğü'nde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olay sonrasında polise ve askere taş atan, devlet malına zarar veren 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

Viranşehir ilçesinde geçtiğimiz günlerde İlçe Tarım Müdürlüğü'nde sıra tartışması yüzünden kavga çıkmış ve 1 kişi tabanca ile hayatını kaybetmiş, 2 kişi de yaralanmıştı. Viranşehir'de meydana gelen olaylarda polis ve asker olmak üzere atılan taşlardan 11 kişi yaralanmış, kamu araçları tahrip edilmişti. Polis tarafından çekilen kamera görüntülerinin incelenmesinin ardından olaya karıştığı ileri sürülen 5 kişi tespit edildi ve dün gözaltına alındı. Polis tarafından gözaltına alınan Ahmet Ö., Mehmet S., Ömer Y., Halil Y., Şehmuz Y. dün gece adliyeye çıkarıldı.

Zanlıların adliyeye götürülmesi sırasında gerginlik yaşanmış ve göstericiler kısa süreli yolu trafiğe kapatmıştı. Adliye önüne çok sayıda çevik kuvvet polisi gönderilerek olayların çıkması engellenmişti. Savcı karşısına çıkan 5 kişiden Ömer Y., Mehmet S. ve Ahmet Ö. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Halil Y. ile Şehmuz Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

VİRANŞEHİR'DE POLİSE VE ASKERE TAŞ ATAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 10:20:01
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 00:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?