5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Viranişehir'e Simit Sarayı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir işadamı otopark yerine yeni bir simit sarayı yaptırdı.

Viranşehir Kale Mahallesi Eski PTT Caddesi üzerinde bulunan ve daha önce otopark olarak kullanılan işyerini alan Abdurrahman Tekman Uray, uzun süren çalışmaların ardından oto parkı simit sarayına çevirdi. Daha önce de birçok ilde ve ilçede bu işi yapan Abdurrahman Tekman Uray, Viranşehir'de de böylelikle bir ilki gerçekleştirdiğini söyledi. "Viranşehir'e böyle lüks ve nezih bir yer gerekliydi" diyen Tekman Uray, "İşyerimizi uzun süren çalışmalardan sonra faaliyete soktuk. Son derece geniş ve nezih bir ortam oluşturduk. Hiç bir masraftan kaçınmadık. İlçeye böyle bir mekan gerekliydi. Biz bu eksikliği giderdiğimizi düşünüyoruz" dedi.

Geniş bir salonu olan ve şark köşesini andıran ikinci bir mekanı da yakında hizmete açmayı düşünen Öz İstanbul Simit Sarayı sahibi Tekman Uray, yeni yerin de bir kaç güne kadar faaliyete geçeceğini belirtti. Yaklaşık 150 kişiye aynı anda hizmet verebilecek kapasitede olan işyerinde şu anda 6 kişi çalıştığını kaydeden Uray, "Mutfağı ve fırını ayrı yerde olan işyerinde rahat oturulabilmesi için gereken her şey yapılmış. İlk günden ciddi derecede rağbet gören simit sarayının resmi açılışını Kaymakam Ogün Bahadır yaptı" diye konuştu.
Yeni açılan simit sarayının ilçeye hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Ogün Bahadır da, "Bu mekanı ilçemizde hizmete açan Abdurrahman Tekman Uray’ı tebrik ediyorum. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 13:40:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?